Hatalmas bosszúság, gyors segítség

Én egy ideje már a saját lábamra álltam és a saját vállalkozásomban dolgozok, abból is élek és hála a jó égnek azt mondhatom, hogy bizony a kezdeti nehézségek ellenére azért elég szépen elindult a munka és a folyamatok és most már teljesen jól elélünk abból az összegből amit össze tudok tenni havonta. Persze igyekszem is nagyon figyelni rá, mert a kezdetekkor elég nehezen élte meg a család az első időszakok nehézségeit és az anyagi nélkülözést, ezért minden kis momentumra hatalmas figyelmet fordítok hogy nehogy végzetes hibát okozzon.

Én egész nap egy ipad készülékkel végzem a munkám, ezért ez nekem elengedhetetlen ahhoz, hogy végezni tudjam a mindennapi tevékenységemet. Éppen ezért i s hihetetlen nagy figyelmet fordítok arra, hogy még véltelen se sérüljön semmi esetre sem, mert pótolhatatlan információk és programok vannak rajta. Persze nem is gondoltam rá egészen a múlt hétig, hogy nekem ipad szerviz bármikor is szükséges lehet, de sajnos úgy alakult, hogy betört a kijelző és iszonyatosan gyorsan szükségem volt egy profi csapatra, akik segíteni tudnak megoldani ezt a nehéz helyzetet, hiszen addig dolgozni sem tudtam még nem állították helyre a működését az ipad -nek.

Hála a jó égnek az egyik ismerősöm ismerte már az expertmobil munkáját, és meleg szívvel ajánlotta őket, mert elmondta, hogy nagyon gyorsan és hatalmas sikerekkel dolgoznak még a legnehezebb helyezetekben is. Felkerestem őket és tényleg teljesen igaza volt, ugyanis rekord idő alatt és tökéletesen megjavították az ipad készülékemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos hogy nem fog bennük csalódni senki, főleg, ha kifejezetten fontos, hogy biztonság mellett tökéletes készüléket kapjon vissza a javítás végén.