Az ásványok különleges hatása

Én már gyerekkoromtól a természetet járom, mert a szüleim és a nagyszüleim is nagyon szerettek a természetben barangolni. Voltunk mi ezer meg egy helyen már gyerekként is. Voltunk túrázni, barlangászni, a cseppkőbarlangok világa volt mindig is a kedvencem. Már hat éves koromban azt kértem a szülinapomra ajándékként, hogy menjünk vissza abba a nagyon nagy barlangba, ahol jégcsapok lógnak az égből – ez volt Aggtelek és az ő kis cseppkőbarlang világa. Egyszóval nem egy kanapén ülő típus voltam már gyerekként sem, mondjuk esélyem se sok lett volna rá.

Már ebben az időszakban – természetesen a barlangászások során – megismerkedtem az ásványokkal és egyre többet tudtam meg róluk – vagy csak egyre többre emlékeztem, ezt nem tudom megmondani. Nyolc éves koromban már majdnem mindegyiket ismertem és fel is ismertem, ha megláttam. Tudtam az egyes típusok színét, mintázatát, különlegességeit, és később egyre többet tanítottak nekem a szüleim a hatásukról is. Meg is született a szerelem. Gyűjteni kezdtem őket minden formában és imádtam ezt a kis világot, amit teremtettek nekem.

Nem sokkal később azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon hogy tudnám akár láthatatlan módon becsempészni ezeket a gyönyörűségeket és az ő jótékony hatásukat az emberek életébe. Rájöttem, hogy ékszereket kell belőlük készíteni. Hiszen melyik nő ne szeretné az ékszereket, ha csillog és szép színes, és melyik férfi ne örülne egy igazán férfias, egyedi ásvány ékszernek, természetesen a megfelelő kiegészítőkkel feldobva és egyedivé varázsolva.

Ma már annyira sikeresnek bizonyul ez a kis történet, hogy a weboldalamhoz szervezem éppen az ékszerfotózás megvalósítását, ami koránt sem könnyű mutatvány, mert ez a terület egy külön szakág a fotózáson belül, ahogy én látom, és nehéz jó szakembert találni a feladatra, de a fotodastudio tökéletes választásnak bizonyul. Hihetetlen gyönyörű és élettel teli, valósághű képeket készítenek ezekről az ékszerekről, hogy a vevők mindig biztosak lehessenek a rendelésükben. Imádok velük dolgozni és nagyon örülök, hogy megtaláltam őket.