Egy új kihívás

Nemrég döntöttem úgy, hogy mivel már közel öt éve ugyanannál a cégnél dolgozom, ideje lenne váltani, és keresgélni kezdtem. Közel három hónap alatt meg is találtam az új helyemet egy agrár szektorban tevékenykedő cégnél, ami önmagában azt gondoltam, hogy nem igazán állít majd meghökkentő feladatokat elém, de már most látom, az első hónap után, hogy igen elhamarkodott volt a gondolatom. Én közgazdász vagyok, és számtalan feladatot el tudok látni már, mert van benne kellő tapasztalatom, az alap tudást pedig szinte mindenhez maximális szinten megszereztem az egyetemen, mert a legjobbak egyikébe sikerült végeznem, de a beszerzések területén eladó traktor keresgélése még sosem tartozott a feladataim közé.

Számtalan dolgot megoldottam már, gondoltam, és biztosan ehhez is fog adni az élet egy kis segítséget, ahogyan azt már megszoktam, és eddig mindig történt. Meg is érkezett az életmentő ajánlás, persze nem az én munkám nélkül, ugyanis úton és útfélen az iránt érdeklődtem az ismerősök körében, hogy van-e valaki, akinek a partnere vagy az ismerőse ebben tudna nekem segíteni, ugyanis itt tudom, hogy kulcstényező a megbízhatóság. Természetesen nagyon fontos az ár, a készlet, és még sorolhatnám, de azt gondolom, hogy bizalom nélkül egy ilyen beszerzés nem folytatható le.

Hála a jó égnek, a feleségem egyik rokona egy tanácsadó cégnél dolgozik és az egyik partnerük ajánlásából érkezett az Odisys. Szinte azonnal fel is vettem velük a kapcsolatot, és meg is nyugodhattam. Nagyjából az első beszélgetés után már valószínűsíteni tudtam, hogy nem kell tovább keresgélnem, és maximális bizalom mellett, jó áron, széles kínálatból be fogjuk tudni szerezni a kívánt traktort. Ez a feladat így egy új kihívást jelentett számomra, ami hihetetlen módon lelkessé tett és motivációt adott a további projektek és célkitűzések tervezgetéséhez.