Új honlapodhoz elengedhetetlen

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy én sem maradhatok tovább azok táborában, akik nem rendelkeznek weboldallal, mert már véleményem szerint is elkerülhetetlen, hogy ha valaki megkérdezi, hogy hol tud utánanézni a munkámnak, eredményeimnek, ajánlásaimnak, akkor ne tudjak adni számára egy címet, ahol aztán ő nyugodtan szét tud nézni, el tud barangolni, és közben el tudja dönteni, hogy szeretné-e igénybe venni a szolgáltatásaimat. Persze nagyon fontos, hogy ez az oldal milyen, hiszen a fő cél az, hogy ha bárki megnézi ezt az internetes portált, akkor máris a kapcsolatfelvétel gombra kattintson, és ajánlatot kérjen. De hát ennek rengeteg összetevője van.

Első körben persze kellett találnom egy nagyon jó szakembert, aki nem csak kinézetre, de a keresők tekintetében is olyan fantasztikus elérhetőséget alakít ki számomra, amit aztán nem igazán lehet visszautasítani potenciális vásárlói szempontból sem. Én annak a híve vagyok, hogy valami inkább legyen egy kicsit nagyobb költségvonzatú, de hosszú távon is jól tudja szolgálni az érdekeimet, mint hogy egy alacsonyabb költségű, de hosszú távon nem annyira hatékony megoldással legyek túl a dolgon.

Az oldalam lassan már el is készül, de rájöttem, hogy szükségem van még valamire. Valami olyan dologra, ami porfin és szakszerűen szemlélteti a munkámat, annak folyamatát és eredményét egyaránt, képekre. Én ezt is szerettem volna minél profibb szinten megjelentetni az oldalamon, ezért felkerestem a https://szikyfoto.hu/ oldalt, ahol már az első percben tudtam, hogy jó helyen vagyok, és jó ajánlást adott az én egyik legjobb barátom, mert Petivel valóban nagyon könnyen és egyszerűen együtt fogok tudni dolgozni. Az első telefonbeszélgetés alkalmával tudtam már, hogy maximálisan egy húron pendül az agyunk az ötletek tekintetében is. Biztos vagyok benne, hogy a képekben sem fogok csalódni. Igazság szerint mindenkinek ilyen kivitelezőket kívánok, mert akkor közel sem nagy feladat egy ilyen szép és jól működő oldal kialakítása, mint ami nekem megszületik hamarosan.