Tökéletes segítség ha bajban vagy

Az ember számtalanszor elköveti ugyanazt a hibát élete során. Biztosan mindenki tud legalább egy olyan dolgot mondani az életében, amit notóriusan elront vagy legalább többször megismétel, pedig megfogadta már az első alkalommal, hogy többé nem kerül abba a helyzetbe. Én így vagyok például az ajándékokkal. Én nem vagyok az a típus, aki nagyon szeret kapni, sokkal jobban szeretek adni, de minidig olyan ajándékot próbálok keresni, ami figyelmes, és valamilyen elejtett mondatból vagy sóvárgó tekintetből jöttem rá, hogy vágyna rá az ünnepelt, vagy éppen valamilyen saját kézzel készített ajándékot adok át. Ez persze rengeteg energiát és időt igényel, amiből sosincs elég, így aztán mindig karácsony előtt kell az utolsó pillanatban gondolkodnom és ajándékot vadásznom. Pedig miden évben megfogadom, hogy a következő év más lesz. Persze ezt szinte sosem sikerül megtartanom sajnos.

Ebben az évben is elcsúsztam ezzel sajnos, de hála a jó égnek, és egy nagyon jó barátomnak, találtam egy szuper oldalt, ahol rengeteg különleges terméket meg lehet rendelni. A barátnőm is innen rendel számtalan olyan hasznos dolgot, ami egyrészt különleges, és nem igazán kapható máshol, másrészt pedig hihetetlen jó áron lehet hozzá jutni, úgy, hogy ki sem kell mozdulni az embernek otthonról.

Éppen ezért, ebben az évben úgy döntöttem, hogy amit csak lehet ajándék ötletekben begyűjtök és rá is keresek a neten, hátha megtalálom. A leakcioztuk oldal pedig a vágyaim nyolcvan százalékában tudott is segíteni. A lányom és a kisfiam is nagyon ötletes és modern ajándékot fog innen kapni, de még a feleségemnek is sikerült egy nagyon ötletes meglepetést megrendelnem, pedig vele tényleg mindig nagyon bajban szoktam lenni. Nekem hatalmas segítségemre volt ez az oldal a beszerzésben, és azt gondolom, másnak is nagy segítséget ad, aki hasonló cipőben jár mint én.