Hallottál már róluk?

Az egyik ismerősöm valamelyik nap beszélt egy honlapról, amin azt hirdették, hogy használta apple cuccokat vesznek meg, ha kell felújítják, ha netán hibásan működne valamely funkciója vagy gombja, esetleg a kijelzője lenne problémás, és tovább értékesítik olyan személyeknek, akik pont azt a terméket keresik. Én megmondom őszintén még sosem hallottam ilyenről. Mármint hogy így be lehet vinni és felvásárolják a régebbi apple termékeket.

Nekem is volt már olyanhoz szerencsém, aki beszámított, de ott bizony köteles volt az ember venni egy terméket, aminek az árából levonták a használt eszközt. És ott biztos lehetett benne mindenki, hogy nem volt a továbbértékesítés előtt se felújítás se semmi. Nem is voltak nekem ezek a helyek sosem szimpatikusak. Ez viszont nagyon felkeltette az érdeklődésemet, így gyorsan fel is látogattam a https://almabazar.hu/ oldalra, hogy jól megnézzem magamnak, valójában miről is van szó.

Tényleg ott áll feketén fehéren, hogy be lehet vinni a régebbi eszközöket, és segítenek újat keresni, ha van rá igény, de ha már megvan az új szerzemény, akkor is várnak bennünket szeretettel. Őszintén, hány olyan ember van, aki tényleg szerette a régi készülékét, nem tudta senkinek odaadni miután lecserélte, és ott porosodik a fiók mélyén, mert kidobni nem akarja, hiszen még tökéletesen működik, de eladni nem kívánja, mert sok macera.

Ez a lehetőség egyedülálló megoldást kínál ezeknek az embereknek azzal, hogy ha még bármilyen hiba is lenne a készüléken, beveszik megjavítják, és aztán tovább értékesítik olyan személynek, aki biztosan örömét leli majd benne. Szerintem ez egy fantasztikus dolog. Én nagyon megörültem a lehetőségnek és már másnap meg is kerestem őket a régi telefonommal, amelynek azóta már biztos vagyok benne, hogy találtak egy új gazdát, aki legalább annyira örül neki, mint én tettem régen, amikor először a kezembe vettem.