A hónap kincse

Számomra nagyon fontos a telefonom a munkámhoz. Nem csak olyan szinten, hogy jól működjön, hanem hogy gyorsan és könnyen, egyszerűen tudjam kezelni. Tehát nem mondhatom, hogy igazán sűrűn cserélgetném, sőt, leginkább addig használom minden telefonom, amíg csak tehetem és csak a legvégső esetben cserélem le, akkor pedig a lehető legújabbra, hogy sokáig szolgálhassa megint a munkámat.

Ez legutóbb is így történt, nem is volt egészen addig gond semmivel, amíg rá nem jöttem, hogy ez az új telefon bizony még tokban is rettenetesen alkalmas arra, hogy kiessen a kezemből, cserélbe nagyon gyorsan és elég szépen törik a kijelzője. Sikerült ugyanis a garázsban, a kocsiból kiszállva leejtenem úgy, hogy pont egy elválasztó részre érkezzen és teljesen pókhálósra tört a kijelzője. Éppen egy ügyfélhez tartottam, hála a jó égnek, aznap az utolsóhoz, és így nem okozott akkora problémát, de azonnal eszebe jutott, hogy én bizony nem ismerek jó xiaomi szervízt közel s távol sem, mert sosem volt rá szükségem.

Az ügyfél viszont tudott akihez mentem, és azt mondta, kezességet vállal a csapat munkájáért. Fel is kerestem aztán a megbeszélés után rögtön a https://xiaomiszervizshop.hu/ oldalt, ahol én is azt láttam, fognak tudni segíteni nekem is. Nem is kellett bennük csalódnom. Mindazon túl, hogy minden szegletét ismerték a telefonomnak, nagyon gyorsan és szépen ki is cserélték a kijelzőt és még olyan tokot is ajánlottak, ami bár nem szünteti meg teljesen a problémát, de segíteni fog, hogy annyira könnyen azért ne csússzon ki a telefon a kezemből.

Nagyon elégedett voltam és írtam is egy üzenetet az ügyfelemnek, hogy nagyon köszönöm az ajánlást, tényleg szuper kis csapat, és a jövőben biztos hogy csak őket fogom keresni, ha bármi probléma adódna, mert nagyon gyorsak és profik mindamellett pedig még kedvesek is mindenkivel.