Hihetetlen eredmények, verhetetlen áron

Manapság már az internet segítségével akár pillanatok alatt meg tudjuk határozni rengeteg termék és szolgáltatás árát. Ez persze egyrészt iszonyatosan nagy segítség és lehetőség az ember számára, másrészt viszont hihetetlen veszélyeket is rejt, és erre én is nem olyan régen döbbentem rá. Történt ugyanis, hogy az új vállalkozásomban szükségem volt egy új weboldal kialakítás segítségére. Persze én is azt gondoltam, hogy tudok tájékozódni a weboldal készítés árak tekintetében, de rá kellett jönnöm a keresgélés közben, hogy ez egy veszélyes víz sajnos. Azt láttam ugyanis, hogy ahol pontos árak voltak kiírva, ott nem igazán van az ár hozzá alakítva az igényeimhez. Ez egyrészt eredményezhet irreálisan magas árat, és miért fizetnék én ugyanannyit, mint amennyit egy több aloldalas, nagyobb vállalat fizet egy belépő szintű weboldalért akár.

Arra az elhatározásra jutottam tehát, hogy azok közül fogok választani, akinek az oldala egyrészt stílusban közel áll hozzám és megfelelő portfólióval rendelkeznek, másrészt pedig egy tól-ig weboldal készítés árak vannak megjelölve az oldalán, az ár pedig pontosan az én igényeimhez és céljaimhoz lesz alakítva a végifejlet tekintetében.

Hála a jó égnek a GIGANT csapat kommunikációjában és tevékenységében illetve annak eredményében sem kellett csalódnom. Profi kialakítást és tökéletes design és szövegezés amit kaptam. A keresési eredmények pedig szépen növekednek. Nekem nagyon fontos volt ugyanis az is, hogy a weboldal képes legyen új embereket, érdeklődőket és vendégeket bevonzani. Ez persze nem megy folyamatos munka és keresőoptimalizálás nélkül, ami alapvetően egy alacsony árú oldal esetében nem volt biztosítva, én legalább is nagyon így láttam. Összességében tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a PWK Gigant csapatot, mind a weboldal készítés árak, mind pedig annak eredményei tekintetében. Biztos vagyok benne, hogy aki ezt a szuper csapatot választja profi eredményeket kap majd.