Szokj le a telefonozásról Apple Watch segítségével

Mára már globális problémává fejlődött a telefonfüggőség, ami rengeteg időnket veszi el, stresszesebbé, elégedetlenebbé tesz minket, sőt, sokszor az életünket is veszélyezteti, ha például a kis képernyőt bambulva vezetünk, vagy akár kelünk át a zebrákon körbenézés nélkül. Persze nem mindegy, hogy mit nézünk a telefonban úgy, hogy a fél napunk rámegy az információgyűjtésre és a könnyű, gyors, de hosszú távon cseppet sem kielégítő örömforrásra.

A telefonok állandóan a kezünkben vannak, a legalapabb dolgokra is már ezt használjuk, úgy mint az idő megnézése, programtervezés a naptárban, e-mail fiókba érkező levelek olvasása és frissítése, így nem csoda, ha öt telefon csekkolásból legalább három alkalommal a képernyő előtt ragadunk és a közösségi oldalakat vagy értelmetlen videókat kezdünk el bámulni.Ezekben a helyzetekben áthidaló segítség lehet az applewatchshop.hun beszerezhető okosóra, aminek segítségével leszokhatsz a berögzült fölösleges telefonos tevékenységekről.

A kezeden mindig elérhető kis képernyő egy kicsit korlátozza a telefonos funkciókat, így elég csak a legszükségesebb alkalmazásokat szinkronizálni az órával. Ezzel az okos trükkel rengeteg időt és energiát spórolsz meg magadnak, nem véletlen, hogy az összes time management bajnok is ilyen kütyüt használ évek óta. Meglátod, egyik napról a másikra több időd lesz sportolni, barátokkal, családdal lenni, mert ezentúl nem a telefonod fog irányítani téged, hanem te fogod irányítani a telefonod, úgy, mint bármelyik segítő eszközt a mindennapjaidban.