Ha nem sikerült formába kerülni bikiniszezonra

Most már ideje szembenézni a szomorú de reális ténnyel: ismét elmúlt egy szilveszter, elég távol van, de még most is a fülünkben cseng az a borzasztóan felelőtlen ígéret, sőt véresen komoly fogadalom, miszerint a bikiniszezonra lefogyunk a kívánt és ideális méretre. Sőt, a vadabb álmodozók még azt is megígérték, hogy rendszeres sportolással formába hozzák magukat és az izomzatukat is megnövesztik, de közbeszóltak a gyorséttermek, az irodai üldögélések, a tavaszi náthák és a fáradtság. Több kifogást ne is soroljunk. De van egy jó hírünk! Semmit sem késő elkezdeni és az igazán nagy és erős, valamint elsősorban tartós elhatározásokhoz nem kell újévkor pezsgővel a kezünkben tántorognunk. Mindig van új nap, így mindig neki lehet állni az igazán fontos dolgoknak. Ha már úgy esett hogy két hét múlva strandra mész, segítsd ki magad a következő megoldásokkal.

  • Menj el szoláriumba és egy kis barnulással csalj egy kicsit optikailag. A napbarnított bőr szebben mutat nagyobb felületen is, mint a fehér.
  • Iktass be egy pár cellulitisz vagy fogyasztó kezelést egy igényes szépségszalonban, gyantáztass, szépülj egyéb területeken. Jobban fogod magad érezni, hidd el.
  • Kezdj el sportolni! Nem kell megszakadni, ne vállald túl magad, ha eddig csak a forgószékben csücsültél, de fokozatosan iktasd be a mozgást az életedbe. Lesz olyan testrészed, ami már két hét után látható eredményt fog mutatni.
  • Vegyél alakformáló fürdőruhát. Nem végleges megoldás, ne állj meg itt de segít az önbizalmadat visszakapni.

Legfőképpen hidd el magadról, hogy nem csak a bikinis outfited fogja meghatározni az egész lényedet, fogadd el, hogy a formálódásról egy kicsit lecsúsztál és folytasd a napjaidat megfelelő táplálkozással és elegendő mozgással. Hajrá!