Különleges minőség, könnyű elérhetőség

Nemrégiben hatalmas öröm érte családunkat, megszületett első gyermekünk, Zétény. Elmondhatatlan öröm és boldogság lengte körül a család mindennapjait, egész egy hónapon át. Zétény nagyon jó baba volt, majd hogy idillinek mondható volt az első egy hónapunk. Később azonban jött a feketeleves. A fiam kis pihe puha bőre elkezdett kipirosodni. Látszólag nem volt számára fájdalmas, láza sem volt, de nyilván első gyermekként jól ránk ijesztett. Azonnal felkerestük a gyerekorvost, aki megnyugtatott minket, hogy bármelyik gyerekkel előfordulhat, váltsunk pelenkát. Ezt meg is tettük, de a pirosodás csak egyre terjedt. Testének egyre nagyobb részén jelentek meg az apró pici piros foltok. Vissza mentünk hát a gyermekorvoshoz, aki ekkor már a tejre gyanakodott. Kezdjünk el tápszerezni. Én ettől nagyon megrémültem. Nem akartam a gyerekemtől megvonni a mindent jelentő anyatejet. Elkezdtem tehát kutakodni. Más anyukáknál, csoportokban. Mitől jöhetnek elő ilyen tünetek, mit tudnánk tenni, hogy a lehető legjobb módon tudjunk segíteni gyermekünknek.

Megtaláltuk a borangyal.hu oldalt, ahol a szépségápolási cikkek mellett babatermékek is megvásárolhatók. Nagyon megtetszettek a babáknak szánt érzékeny bőrre való termékek. Ki is választottam a kifejezetten érzékeny babáknak szánt fürdetőt, kosárba tettem és megrendeltem. Nagyon gyorsan kézhez is kaptuk a megrendelet terméket. A fürdetés után persze csodát vártunk, amire azért még várni kellett. A termék kellemes illata és állaga azonban nagyon tetszett Zéténynek is és nekünk is. Megnyugtatta és könnyebben is álomba szenderült. A foltok terjedése pedig megállt. Ebben biztosak voltunk. Két – három nap elteltével azt vettük észre, hogy a kipirosodás egyre halványabban jelentkezik a kis testén. Kis idő múltával pedig teljesen el is múlt.

Elmondhatatlan örömöt éreztem, és úgy gondoltam, ezt megosztom a gyermekorvossal is. Hát elmondhatatlan csalódás ért. Egyáltalán nem örült, hogy ennyire egyszerű megoldással sikerült megoldani a problémánkat. Közölte, hogy ha a tej volt a gond, akkor úgyis vissza fog jönni a probléma. Rájöttem, hogy felülbíráltam a diagnózisát és javaslatát, ez természetesen nem tetszett neki, de nem foglalkoztam vele. Számomra a lényeg, hogy a gyermekem jól van, azóta is ezt a fürdetőt használjuk és bárkinek ajánlom nyugodt szívvel és szeretettel nem csak ezt, az oldal bármely termékét.