Teljeskörű szolgáltatás tűzvédelem területén

Jó pár éves tapasztalattal a munka- és tűzvédelem területén közel két éve úgy döntöttem, szeretnék önálló, saját irányítás alatt álló céget alapítani, amely folyamatosan fejlődik a tűz- és munkavédelem és az azzal kapcsolatos szolgáltatások nyújtásának területén.

Büszkeséggel tölt el, hogy a cég megalapítását követően rövid idő alatt jelentős sikereket értünk el.  Ez talán nem csupán a kiemelkedő szakmai tapasztalatnak és több éves ügyfélkiszolgálásban eltöltött szakmai múltnak köszönhető, hiszen cégem küldetése egy kifejezetten minőségi és ügyfélorientált kommunikációs rendszerrel ellátott, minden részfeladat megoldására kiterjedő, magas szintű szolgáltatás nyújtása. Legfőbb célom egy olyan szolgáltatás nyújtása a tűz és munkavédelem területén, amely nem csupán profi szinten képes az egyes feladatok ellátására, hanem mindeközben minimálisra csökkenti a megbízó ügyfelek energia – és időráfordítás szükségességét a folyamatok elvégzése alatt.

Egy gazdálkodó szervezet számára a tűz- és munkavédelmi kötelezettségek felesleges teherként jelentkeznek a működés során, nem is csoda, hiszen jogszabályi hivatkozások tömkelege, szakértői szervezetek ismerete, részfeladatok ellátáshoz kapcsolódó határidők sokasága tarkítja mindkét témakör feladatait. A teljesség igénye nélkül néhány példát említve, tudniuk kell, hogy mely esetben kötelesek egyáltalán tűzvédelmi szabályzat elkészítésére, milyen pontos tartalmi elemekkel, milyen kapcsolódó kiegészítő feladatokkal, illetve mikor kell ezeket felülvizsgálni és mely hatóságok engedélyei szükségesek ezen dokumentumok jogszerűségének biztosításához. Hasonló bonyolultságú, talán még részletesebb alapvető tudástár szükséges a munkavédelem területén jelentkező kötelezettségek elvégzéséhez is.

Mindezen feladatok feltárásában, részletes terv – és szabályzat elkészítésében, riadó gyakorlat megszervezésében, engedélyeztetési eljárásokban, hatósági ellenőrzések képviseletében, az alkalmazott készülékek és szükséges dokumentáció felülvizsgálatában, oktatások megszervezésében és lebonyolításában – akár online e-learning használatán keresztül – szakember biztosításával, teljeskörű segítséget nyújtunk a vállalatok számára.

Sok esetben törvényi előírás szerint kötelező szakembert alkalmazni a tűz- és munkavédelem területén. Szolgáltatásunk részeként, a velünk kötött átalánydíjas szerződés vállalási részeként, az általunk biztosított szakember segítségével biztosított a jogszabályi előírásoknak való megfelelés, munkavállaló foglalkoztatása nélkül. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a https://tsrsafety.hu elvégez minden feladatot a tűz- és munkavédelem területén.