Ne elégedj meg a jóval, válaszd a tökéletest

Az ember egy idő után rájön, hogy mindenki csak azt mondogatja, hogy a cégalapítás nagyon nehéz és fárasztó dolog, nem beszélve a benne rejlő veszélyekről, azonban arra senki sem figyelmeztet, hogy a működés után is ugyanúgy megmaradnak a veszélyek, a bukás lehetősége, csupán nagyobb lesz a tét és rejtettebb a problémák tárháza. Senki sem beszélt ugyanis arról, hogy a partnereket folyamatosan felül kell vizsgálni, hogy a legkisebb hiba vagy nem megfelelő szolgáltatás is magával hozhatja a csőd közeli állapotot, vagy hogy nem éri meg megelégedni a jóval, mert a tökéletessel bizony az egekbe lehet juttatni a céget. Nekem erre mind-mind magamtól kellett rájönnöm, ráadásul sokszor már a bukás szélén állva.

Én tehát megfogadtam már az első féléves működést követően, hogy hihetetlen sok energiát és időt fogok abba fektetni a második félévben, hogy a tökéletes partnerekre találjak rá, akikben hosszú távon is bizalma lehet az embernek, és akik biztos pontot jelentenek a cég életében. Az agrár szektorban tevékenykedve pedig az egyik legnagyobb terület, ahol számtalan dolgokban lehet nyerni és bukni a partner tekintetében, az a gépek és eszközök területe. A gépek ugyanis elengedhetetlenek, fejlesztésüknek folyamatosnak kell lenni, és ma már a pályázatok nagy részének főszereplői is a traktorok, altalajlazító, rakodó gépek.

Az Umwelt csapatát találtam a legjobb választásnak egy hosszas keresgélés után, és azt kell mondjam, hogy talán még sosem döntöttem ilyen tökéletesen. Én azt gondolom, hogy egy olyan csapat, aki minden téren tökéletes és megbízható munkát végez a mai világban, aki lelkiismeretes és biztos pontot munkát és eredményeket biztosít egy cég számára, meg kell becsülni és folyamatos, közös együttműködést kell kialakítani, mert hosszú távon csakis ez lehet a biztos siker kulcsa. Én rájuk találtam és mindenkinek csak ajánlani tudom őket.